Label staat voor Dutch Design pur sang: no-nonsense meubelen met een eigen karakter. Elk Label model heeft dan ook zijn eigen identiteit. Dit ontstaat door het gebruik van eerlijke materialen, duidelijke vormgeving en een heel hoogwaardig zitcomfort. Meubelen die vooral lekker zitten en met liefde voor het vak zijn ontworpen.

ACTIE 1

‘’De Gigi fauteuil, ontworpen door Gerard van den Berg, is een bijzonder vormgegeven schelp met 101 zitmogelijkheden. Een fauteuil om in te wonen en ook heerlijk om in te hangen of te liggen.’’

Vanaf 1 november 2020 en met 31 maart 2021 wordt voor de gekozen stof een prijs in rekening gebracht die 2 categorieën lager ligt dan in onze prijslijst vermeld staat.

ACTIEVOORWAARDEN:
Deze promotie geldt voor alle uitvoeringen van de Gigi fauteuil, het – kussen en de pouffe in stof, behalve voor ingezonden stoffen.
Aanvullende voorwaarde is dat het kussen en de pouffe dezelfde uitvoering krijgen als de fauteuil.

ACTIE 2

‘’Hup, gooi die benen maar omhoog en ontspan! Met een boek in de hand, heerlijk voor de open haard, – de tv of om een powernap te doen.’’

Vanaf 1 november 2020 tot en met 31 maart 2021 ontvangt u 50% korting op een pouffe bij aankoop van één van de volgende fauteuils:
de Hidde (Soft), de Gustav, de Gigi (Soft), de Seat 24 of de First Class.

ACTIEVOORWAARDEN:
Voorwaarde voor deze promotie is dat de pouffe dezelfde uitvoering heeft als de fauteuil.