Profiteer van zinderend zomervoordeel met Ziggy! Want bij aankoop van een Ziggy ontvangt u nu 10% van uw aankoopbedrag terug als Pode-shoptegoed. Zo kunt u zomaar een stijlvolle Pode-accessoire toevoegen aan uw interieur!

Eindeloos variëren

Het Ziggy-programma geeft je eindeloze mogelijkheden om te variëren. Zo heb je ‘gewone’ banken in verschillende breedtes en kun je met het elementenprogramma echt alle kanten uit. Eerst bepaal je de basis en daar voeg je zo veel accessoires aan toe als je wilt. Rugkussens, vouwkussens, een stijlvolle tray; met Ziggy heb jij het voor het zeggen.

10% Pode shoptegoed

Deze zomer is Ziggy-zomer! Bestel nu uw eigen droombank, compleet met de Ziggy-accessoires die uw ontwerp compleet maken! U ontvangt meteen 10% van de waarde terug als Pode-shoptegoed om direct te besteden aan andere Pode-producten. Een leuke Bottle Stool, een paar stijlvolle kussens; u bepaalt hoe u het shoptegoed wilt besteden.

Pode Bottle Stool

Voorwaarden

  • Shoptegoed van 10% op het aankoopbedrag van Ziggy (incl. Ziggy kussens en Ziggy accessoires), te besteden aan alle andere producten in de Pode collectie.
  • Het tegoed kan niet besteed worden aan Ziggy accessoires, zoals Ziggy kussens, vouwkussens of trays.

  • Het wordt per consument maar 1x toegekend, het kan niet worden bewaard en is niet inwisselbaar voor geld.

  • Deze actie is geldig tot en met 31 oktober 2019.