Jouw
Moodboard

Je hebt smaak. Misschien wel van huis uit mee gekregen. Voor jou hoeft het niet hot en happening te zijn. Iets wat tijdelijk “in de mode” is vind je eerder een zwaktebod. Een echte klassieker gaat voorbij aan trends en overstijgt het nu. Jouw voorkeur ligt in een moderne cleane basis met rustige kleuren. De onderlinge harmonie in het interieur is gebalanceerd waarbij alles in zijn geheel tot zijn recht komt. Ingetogen maar stijlvol.

Jij gaat voor luxe en comfort. Natuurlijk moeten de items in je interieur mooi zijn maar het mag geen afbreuk doen op comfort. Het hoeft ook niet uitgesproken te zijn. Een loungebank met een te grote zitdiepte mag dan wel mooi staan maar verliest het op comfort. De kans is groot dat je je hier later aan gaat irriteren. Jij geeft de voorkeur aan dikke kussen, verstelbare leuningen en als het even kan een modulaire indeling zodat je op zijn tijd kan spelen met de indeling.

Je bent op de hoogte van trends. Of het nu gaat om fashion of interieur, jij weet wat er op dit moment speelt. Op een of andere manier lijk je van nature lekker mee te bewegen met de trends die komen en gaan. Dit geld ook voor kleuren, op dit moment mag het weer wat bonter en jij bent daar als de kippen bij. Je leest over de nieuwste trends, checkt de influencers op insta en volgt de beste blogs. Je legt de link met fashion, interieur en je eigen voorkeuren. Overkoepelend is er een gemene deler en dat is dat elke trend aangekleed wordt met gezelligheid, warmte en accessoires.

Eigenzinnig, uitgesproken en vooral jezelf! Je houdt van een mix van stijlen. Een eenvoudige cleane look kan worden afgewisseld met opvallende en uitgesproken items. In kleurgebruik ben je geen grijze muis maar mag het best wat bonter. Stijlen leven niet geïsoleerd maar kunnen worden gemixt. Zo kunnen design, retro en vintage elkaar afwisselen. Je ben zeker niet vies van een gewaagde keuze en gaat graag voorbij aan het cliché.

Als je opgeslagen trends, producten merken in één handig overzicht.

Comfortable
Tijdloze Klassiekers
Opvallend
Montis
Harvink
Tijdloos
Klassiek
Bert plantagie
Beek collection
Zachte stoffen
Rond
Gelderland